Tääl on bileet, kaikki sileeks...

Ensinnäkin. Heti Malagasta tultuani aloin kiinnittää huomiota pieniin, valkoisiin nuppineulapäihin Snögön leuoissa. En kuitenkaan alkanut vielä juhlia, koska en ole koirahammaslääkäri eikä sitä paitsi olisi ollut mitenkään ensimmäinen kerta kun näen sitä mitä toivon näkeväni. Nyt Yael kuitenkin vahvisti epäilykseni: kuukausi sitten Snögöltä puuttui kahdeksan hammasta, nyt enää kaksi.

Toisena. Olemme ottaneet huimia edistysaskeleita mission impossiblemme "Odota"-käskyn kanssa. Olen tiedostanut jo jonkun aikaa, että takkuilu johtuu siitä, että mä vaadin Snögöltä liian paljon ja liian nopeasti... Mut minkäs teet kun oon tällanen hätähousu! ("hätähousu" ?!...huomaako kuka on viettänyt viimeset puoli vuotta kasvatustieteen ja psykologian terminologiaan opetellen?) Joka tapauksessa. Vaihdoin taktiikkaa ja suljin kaikki häiriötekijät pois ja lyhensin odotusaikaa. Edistys on ollut päätähuimaavaa. Luulen, että kyse ei ole niinkään toistojen määrästä tai mistään muusta "mekaanisesta" asiasta, vaan yksinkertaisesti siitä, että mä en ole lukenut Snögöä vaan yrittänyt paahtaa silmät ummessa eteen päin jonkun ennaltalaatimani "suunnitelman" mukaan.. Nyt Snögeli tatittaa kiltisti paikallaan, vaikka vieressä kiehnäisi sellainenkin vaatimaton häiriötekijä kuin makkaraa mässyttävä Siiri! Jee again. (Vai pitäiskö sittenkin siihen kuulotestiin lisätä vielä näkö- ja hajuaistitestit?)

Kolmantena: suoritin vihdoinkin alta pois sen pahuksen II-vaiheen. Nyt vaan toivotaan, että byrokratia etenee ajallaan niin, etten joudun viettämään paria kortitonta päivää helmikuun alussa. Tämä on erityisen tärkeää, sillä Kimi on höyrähtänyt pahemman kerran (mitäköhän ne oikeen syöttää siellä sille?) ja suostunut lainailemaan autoaan.

Mun kevääseen tulee kuulumaan paljon opiskelua (Tulin taas kahmineeksi pari ylimääräistä kurssia... No, ei olisi ensimmäinen kerta kun jätän jonkun kesken.), paaaaljon töitä (Jollain kai tämä hullun harrastus pitää rahoittaa?Niin, ja ehkä se vuokrakin pitäisi maksaa...) ja ennen kaikkea paljon Snögöä. Kaikkien tärkeimmät asiat tietenkin tapahtuvat ihan tavallisessa arjessa, mutta sen lisäksi olen suunnitellut (alku)keväälle mm. seuraavia: näyttelykurssi, pentukurssi ja pentuagilitykurssi sekä 3 näyttelyä (kaksi näistä tosin Yaelin valitsemia:D). Lisäksi varmaan kierretään muutama match show kun ilmat alkavat lämmetä, ja varmaan meijän täytyy kokeilla myös koiratanssia. Ideoita ja intoa ois vaikka kuinka...

Just nyt kaikkein suurin into on kuitenkin kohti omaa sänkyä, me kiitetään ja kummarretaan - huomiseen!

Ps. Jos joku nyt sattui huomaamaan pienen ristiriidan otsikon ja tekstin välillä niin ha haa - lankaan menitte! Kimi vaihtoi maanantain armeijan harmaisiin ja inttilesken arki ei todellakaan ole mitään juhlaa. Mä kuvittelin olevani itsenäinen nainen ja mitäs kaikkea, mutta niin mä vaan pillitän ikävääni kolmen päivän jälkeen!